top of page

Bedrijfsvideo

Je hebt je bedrijf nu toch echt wel van de grond gekregen. Het loopt wel, maar erg geweldig gaat het nog niet. Dus overweeg je om een bedrijfsvideo te laten maken. Dit is zeker geen slecht plan en hierbij willen wij jou graag bijstaan. Wij zijn Aren en Dajana en wij zijn fotograaf en filmmaker. Wij doen ons werk met veel passie en plezier en vullen elkaar goed aan. Promotiefilms en bedrijfsfilms maken wij graag voor jou en jouw bedrijf.

Waarom zou je een bedrijfsvideo willen?

Tegenwoordig is het handig om veel informatie op een toegankelijke en makkelijke manier te kunnen geven. Een bedrijfsvideo kan heel veel informatie op een laagdrempelige en makkelijke manier overbrengen. Verder is een bedrijfsvideo vaak een stuk intrigerender voor de gemiddelde klant dan stukken droge tekst. Wil je dus graag nieuwe klanten aantrekken en deze ook echt enthousiasmeren over jouw bedrijf, dan kan een bedrijfsvideo wonderen doen. Verder vinden zoekmachines het ook alleen maar fijn dat jij naast tekst en foto’s ook video’s op je website hebt staan. Dit belonen ze dan ook door je een betere plek in de zoekresultaten te geven. Je zult dus niet alleen maar meer klanten trekken, omdat je een gelikt en professionele bedrijfsvideo hebt, maar ook omdat deze promotiefilm ervoor zorgt dat een zoekmachine als Google jou eerder toont, dan andere bedrijven. Al deze voordelen leiden uiteindelijk tot meer omzet en dat is iets waar je waarschijnlijk naar streeft als bedrijf.

Bedrijfsvideo

Waarom zou je ons je bedrijfsvideo laten maken?

Wij zijn samen een getrouwd stel en kunnen daarom makkelijk met elkaar communiceren. Verder vullen we elkaar aan en gaan we beiden erg creatief om met foto- en videografie. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat jouw bedrijfsvideo zich onderscheidt van andere bedrijfsvideo’s. Wij hebben al flink wat ervaring in de foto- en videografie bij bruiloften en kunnen onze diensten ook leveren bij een huwelijksaanzoek in Rotterdam. We weten dan ook precies waar je juist wel of niet op wil letten. Als fotograaf wil je het allermooiste laten zien van zo’n bruiloft. Dit kunnen wij ook doen voor jouw bedrijf. We laten het publiek jouw bedrijf op de meest aantrekkelijke manier zien, door middel van een bedrijfsvideo.

Contact

Mocht je interesse hebben in een bedrijfsvideo van ons, laat dit dan gerust weten. Wij hopen dat je ons jouw promotiefilm laat maken, omdat wij ervan overtuigd zijn dat we jou en je bedrijf hiermee tot nieuwe hoogten kunnen helpen. Hopelijk spreken we je snel!

bottom of page