Bruidsfotograaf Rotterdam

Het zou een van de mooiste dagen van je leven moeten zijn. Je eigen bruiloft. Je ziet jezelf daar al staan met je partner en je kunt al bijna voelen hoe het zal zijn. Maar daarvoor moet er een heleboel geregeld worden. Dit kan misschien een dusdanig grote klus zijn, dat je er zelfs stress van krijgt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij kunnen je helpen met het plannen van je bruiloft. Verder zijn wij ook een gepassioneerde bruidsfotograaf en een professionele filmmaker in Rotterdam. Dus voor de foto’s en films die je op je bruiloft gemaakt wil hebben, kun je ook bij ons aankloppen.

Wat doen wij als bruidsfotograaf en filmmaker in Rotterdam?

We kunnen dus de foto’s en films van jouw bruiloft maken. Dit doen wij met enorm veel plezier en passie, omdat wij zelf een getrouwd stel zijn. Hierdoor hebben wij een heel goed beeld bij hoe belangrijk een bruiloft is. Als bruidsfotograaf gesitueerd in Rotterdam is dit dan ook echt een drijfveer om de mooiste foto’s te maken. Wij vinden de liefde namelijk het mooiste wat er is. Het is wellicht een beetje een cliché, maar daar geloven we echt in. Het is een voorrecht om liefde te voelen voor je partner en ook liefde te ontvangen van je partner. Deze liefde en emotie proberen wij dan ook te vangen in de foto’s. Wij kunnen foto’s en films maken tijdens de bruiloft, maar doen ook graag een loveshoot, waarbij we echt op jullie focussen. Hierdoor kunnen we de liefde en het gevoel van gelukzaligheid extra goed naar voren laten komen. Verder kunnen wij hier tips geven, waardoor je nog beter op de foto zal komen te staan. 

Bruidsfotograaf Rotterdam img.jpg

Een bruiloft is voor jou

Hartstikke leuk dat al je vrienden en kennissen graag bij je bruiloft aanwezig willen zijn, maar het gaat om jou. Soms is het dan beter om niet te veel mensen uit te nodigen. Wij raden mensen dan ook aan om een kleine, meer intieme bruiloft te organiseren. Hierbij nodig je alleen familie en goede vrienden uit. Hierbij helpen wij dus graag. Omdat wij als bruidsfotograaf en filmmaker veel weten over hoe bruiloften in elkaar zitten en wat juist wel werkt en niet, kunnen wij jou op een goede manier advies geven over jouw bruiloft. Naast het feit dat kleine bruiloften voor veel mensen vaak fijner en minder stressvol is, leveren de intiemere bruiloften ook vaak intiemere en betere foto’s en films op. En daar doen wij het als trouwfotograaf in Rotterdam natuurlijk voor!