top of page

 CINEMATIC WEDDING FILM

Jullie bruiloft, jullie liefdesverhaal, cinematisch vastgelegd in een dynamische film. Zodat je die kostbare dag vol emoties later helemaal opnieuw kan herbeleven wanneer je het terugkijkt.  

Wat kan je verwachten van
onze samenwerking met jullie?

(Van kennismaking tot aan leveren van de films)

1.

Vrijblijvend telefonische kennismakingsgesprek.
Hier mag je alle vragen stellen die je hebt en komen wij erachter of we matchen bij jullie wensen en verwachtingen. Wanneer jullie dan besluiten ons te boeken dan delen we persoonlijke gegevens uit voor het contract dat in stap 2 opgestuurd wordt.

2.

Vragenlijst en Contract.
Je krijgt een vragenlijst opgestuurd omtrent jouw bruiloft, dit is super handig voor jullie zelf om te hebben en voor ons om voor te bereiden. Ook krijgen jullie een contract opgestuurd waar we officieel vastleggen dat wij jullie filmmakers zijn voor jullie bruiloft.

Zo zijn jullie verzekerd dat wij jullie trouwdatum definitief reserveren in onze agenda en geen andere bruiloft aan nemen op die dag. 
 

3.

Taartje en koffie.
Face to face kennis maken bij ons in Rotterdam, met een heerlijk taartje en koffie
(op onze kosten). We vieren dat wij jullie bruiloft mogen vastleggen! Wij willen jullie persoonlijk leren kennen, wie zijn jullie? Wat is jullie liefdesverhaal? Waar zijn jullie gepassioneerd over? Ook mogen jullie alle vragen aan ons stellen! Relatie en vertrouwen vormen een sterk fundament van onze samenwerking met jullie, waardoor jullie je veel meer op gemak zullen voelen op jullie bruiloft en helemaal jullie zelf kunnen zijn bij ons en bij onze camera's :)
Ook zullen we hier de vragenlijst die jullie hebben ingevuld doornemen en jullie verwachtingen en wensen bespreken die jullie hebben voor jullie trouwfilm. Vanaf dat moment kunnen jullie video's met ons delen om aan ons te laten zien wat voor soort beelden je graag wil
hebben van jullie bruiloft.

4.

Puntjes op de i zetten.
2 weken voor de bruiloft zullen we weer samenkomen of videobellen om voor de laatste keer jullie bruiloft planning samen te doorlopen. Hier kunnen jullie nog wijzigingen doorgeven of nieuwe ideeën/wensen bespreken voor jullie bruiloft film.
Jullie mogen ons altijd appen of bellen als er tussentijdse wijzigingen komen of als je vragen hebt, of als je gewoon een leuke meme wil sturen :D 

5.

THE BIG DAY!!!!YOUR WEDDING DAY! PARTY/FIESTA/KEF ENK ANUM! / FEEESTJUH.
Jullie gaan intens genieten van jullie trouwdag, en wij gaan jullie liefdesverhaal vastleggen voor jullie! Van begin tot eind. Van het klaar maken, ophalen, first look, ceremonie, receptie, love shoot, portretten tot aan the "send-off" (dat jullie als bruidspaar vertrekken) en alles wat daar tussen gebeurd. De zenuwen, de tranen, de vreugde, de emoties. 
Zo kunnen jullie alles herbeleven wanneer jullie de films terugkijken.

6.

Binnen 12-14 weken de trouwfilms digitaal opgestuurd. 
Hier zit ook nog 1 feedback ronde bij, jullie mogen aangeven wat jullie aangepast zouden willen hebben aan de trouwfilms, dat passen wij dan aan aan jullie wensen zodat jullie echt helemaal tevreden zijn met jullie trouwfilms! 

 

7.

WE REVIVED YOUR TREASURE!

DO YOU LIKE WHAT YOU SEE?

Spreken onze pakketten en werkwijze jou aan?
Zo ja, dan is de volgende stap om elkaar nog beter te leren kennen en te zien of we een match zijn!

bottom of page