top of page

Trouwfotograaf Rotterdam

Bruiloften blijven een van de mooiste dingen op aarde. De liefde tussen mensen is dan bijna tastbaar en dat is voor ons het allermooiste moment. Niet alleen omdat al die emotie goed tot uiting komt in onze foto’s en video’s, maar ook omdat wij gewoon heel erg blij worden van koppels die zo intens gelukkig van elkaar worden. Wij zijn Aren en Dajana Zweistra en wij zijn een filmmaker en een trouwfotograaf gesitueerd in Rotterdam. Wij kunnen jouw bruiloft op een dusdanige manier vastleggen, dat je alle gevoelens die je toen had, weer kunt voelen. Verder zijn wij zelf ook een getrouwd stel, waardoor wij de importantie en schoonheid van bruiloften extra kunnen waarderen.

Trouwfotograaf in Rotterdam

Als filmmaker en bruidsfotograaf in Rotterdam kunnen wij natuurlijk voor de foto’s op jouw bruiloft zorgen. Hierin is het voor ons het allerbelangrijkst, dat we de liefde vastleggen in onze foto’s. Wij vinden dat de liefde, het gevoel van eenheid en de energie tussen koppels bruiloften zo ongelooflijk speciaal maakt. Om jullie unieke verhaal te kunnen vastleggen kunnen wij dus foto’s tijdens jullie bruiloft maken, maar we doen ook graag een aparte loveshoot. Hierin wordt de focus nog meer op jullie gelegd en de connectie die jullie met elkaar hebben. Wij zullen jullie hierbij af en toe aanwijzingen geven of bepaalde poses doen aannemen, omdat dit voor de mooiste en puurste foto’s zorgt. Maar zelf kun je natuurlijk ook een heleboel input geven. Als jij graag een bepaalde foto wil laten maken, is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Trouwfotografie Rotterdam

Een film van jouw bruiloft

Dit is een optie, waar je wellicht nog niet aan had gedacht bij jouw bruiloft. Trouwfotografen zijn heel belangrijk en daar wordt dan ook meestal wel aan gedacht, maar een prachtige film van jouw bruiloft krijgen is ook super speciaal. Wij kunnen jouw bruiloft dus ook gaan filmen zodat je nog meer kan nagenieten van jouw bruiloft. Zowel de foto’s als ook de videografie voor jouw bruiloft kunnen wij voor jou regelen. Naast trouwfotograaf in Rotterdam, kunnen we ook nog eens helpen bij het plannen van de bruiloft. Kleine, intieme bruiloften (elopements)  zijn daarin onze specialiteit. Hierdoor kun jij je volledig richten op wat echt belangrijk is en kunnen wij zorgen voor de foto’s en de film, zodat jij altijd een van de meest kostbare dagen van jouw leven kan herbeleven. 

bottom of page