top of page

Huwelijksaanzoek Rotterdam

Wanneer ga je het vragen? Je bent er klaar voor en hebt zelfs de ring al aangeschaft. Jouw partner is de leukste persoon die je ooit hebt ontmoet en je kunt er niet aan denken om ooit zonder diegene te moeten leven. Je hebt ook het huwelijksaanzoek in Rotterdam al bijna uitgedacht. Misschien ga je het huwelijksaanzoek wel doen in jullie favoriete restaurant, of misschien tijdens de picknick volgende week. Nog even afwachten...

Hoe moet je dit geslaagde huwelijksaanzoek vieren?

Je partner zei ja! Gefeliciteerd! Wat nu? Je zou bijvoorbeeld een verlovingsshoot kunnen doen. Je partner en jij zijn nu waarschijnlijk door het dolle heen en blijer dan ooit tevoren. Er is geen beter moment dan nu om de mooiste, meest pure foto’s te maken. Een huwelijksaanzoek is hartstikke spannend, maar de extase van het jawoord maakt het altijd meer dan goed. Dit kun je dus heel goed vieren met een loveshoot van jullie tweetjes. Hierin gaan wij, Aren en Dajana, op zoek naar de perfecte foto’s. Wij focussen hierbij heel erg op de liefde tussen jullie twee, maar ook op het gevoel van samen zijn. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat jullie er zo goed mogelijk opstaan. Deze foto’s zijn echt bedoeld als herinnering aan het huwelijksaanzoek en de vreugde die daarop volgde.

Huwelijksaanzoek Rotterdam

Filmmaker in Rotterdam

Maar het hoeft niet bij alleen foto’s te blijven. We kunnen namelijk ook een film voor jou maken. Foto’s kunnen vaak heel goed emoties als geluk, liefde en verbondenheid overbrengen, maar met film lukt dat soms nog beter. Het is dan ook zeker geen slecht idee om een film te laten maken na jullie huwelijksaanzoek in Rotterdam. Wij doen dit met veel liefde en deze film zal er echt voor zorgen dat je je later weer helemaal kunt inleven in het moment van toen. Dat is dan ook ons doel bij het maken van de foto’s en de films. We hopen dat je er op een later moment op terug kan kijken en je weer kunt wanen in de gelukzaligheid van dat speciale moment.

Interesse?

Mocht je interesse hebben, dan nodigen we je van harte uit om een kijkje te nemen op onze website. Hierop hebben wij een aantal foto’s staan van eerdere klanten. Wij zijn erg tevreden met deze resultaten en dat waren die klanten ook. Als je van die foto’s enthousiast wordt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag bij jouw speciale moment.

bottom of page